BioPressure

De voordelen van de BioPressure drukfilters: - Mechanisch/biologisch werkend drukfilter met geïntegreerd UV-C apparaat. - De BioPressure filters kunnen het water ook naar hoger gelegen watervallen pompen en zo weer terugleiden naar de vijver.

Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit product wordt gratis verzonden!

€209,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

De voordelen van de BioPressure drukfilters:

  • Mechanisch/biologisch werkend drukfilter met geïntegreerd UV-C apparaat.
  • De BioPressure filters kunnen het water ook naar hoger gelegen watervallen pompen en zo weer terugleiden naar de vijver.
  • De vuilafvoer is in een handomdraai geregeld en kan gedaan worden zonder dat het filter uitgezet hoeft te worden.
  • Onderhoud van de filtermedia en de Philips TUV PL-S lamp hoeft slechts eenmaal per jaar plaats te vinden.
  • BioPressure helder watergarantie (1jaar) voor schoon en gezond water).
  • Biopressure filters kunnen vlakbij de vijver worden geplaatst en met behulp van planten aan het zicht worden onttrokken, of worden ingegraven.
  • 3 jaar garantie.
  • De geïntegreerde UV-C-apparaten zijn voorzien van hoogwaardige Philips TUV PL-S-lampen met een levensduur van ca. 8000 uur.
BioPressure is een filtersysteem met een geïntegreerd UV-C-apparaat dat onder druk het water reinigt.De BioPressure filters worden in twee grootten individueel maar ook als set met een erbij horende vijverpomp aangeboden. BioPressure filters worden toegepast bij vijvergrootten van 500 tot 7000 liter.

BioPressure reinigt vijverwater onder druk waardoor het mogelijk is water naar een hoger gelegen beekloop omhoog te pompen zonder dat het water overloopt. Dit filter gaat zelfs bij een lager gelegen inbouw (filter dieper ingebouwd dan het wateroppervlak) niet overlopen. Het biologisch-mechanisch filtersysteem en het geïntegreerde UV-C-apparaat in combinatie met de aanbevolen Ubbink vijverpompen garanderen binnen zeer korte tijd helder water in de vijver.

De drukfilter-techniek handhaaft een druk van 4,9 bar, het speciale vergrendelingsysteem garandeert de dichtheid van het filter ook onder deze hoge eisen. Het systeem met de etage-filtermatten verhindert een verstopping van het filtersysteem en
reinigt het water mechanisch van vuildeeltjes. Met de eenvoudig te bedienen afvoerkraan kan het filter tussendoor en tijdens het draaien snel gereinigd worden.
Geen specificaties gevonden

Recent bekeken