Cortenstaal vijverbak XL

Cortenstaal Vijver, Water geeft rust en een extra dimensie aan de tuin. Door gebruik te maken van onze kant en klaar Vijverbakken kunt u snel en eenvoudig een prachtig resultaat creëren.

Levertijd: 5-6 (werk)weken

Dit product wordt gratis verzonden!

€1.718,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Cortenstaal Vijver, Water geeft rust en een extra dimensie aan de tuin. Door gebruik te maken van onze kant en klaar Vijverbakken kunt u snel en eenvoudig een prachtig resultaat creëren.

Deze prachtige vijvers zijn handgemaakt van 3mm cortenstaal en kunnen onbehandeld gebruikt worden. U kunt de vijver uitbreiden met een achterwand voorzien van een geïntegreerde RVS wateroverloop.

De achterwanden zijn in twee typen leverbaar, los staand (achter de vijver geplaatst) en op de vijver geplaatst.

Specificatie:

Afmeting 3000x1500x600 mm.

Materiaal: cortenstaal.

Gewicht: 266 KG.

De vijvers zijn gemaakt van 3mm cortenstaal, en kunnen onbehandeld gebruikt worden.

Drie verschillende groottes

Welke formaat past bij uw tuin ? De vijvers worden geleverd in drie afmetingen: 3000x2000x600, 3000x1500x600mm. en 2500x1250x600 mm.

Maatwerk:

Op zoek naar een Cortenstaal vijver in andere afmetingen? Wij leveren de vijvers ook in afwijkende maten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met de Klantenservice

De vijvers worden gemaakt door een Nederlandse fabrikant, en is tevens leverbaar in aluminium.

Roestlaag als bescherming

De vijver van cortenstaal ontleent zijn opvallende uiterlijk aan de beschermende roestlaag. Bij aflevering is vijver nog vrij van roest. Binnen 3 tot 4 weken is hij verroest en klaar voor gebruik. De vijver roest niet door. De roest draagt juist bij aan de lange levensduur van 30 jaar.

Cortenstaal sneller laten roesten

Ontvet eerst de vijver met ammoniak (schoonmaakmiddel), hiermee verwijderd u de waslaag van het cortenstaal. Vervolgens lost u circa drie grote eetlepels zout op in 10 liter warm water. De zoutoplossing giet u met een gieter in ruime mate over de vijver heen. Het cortenstaal begint nu binnen een paar dagen prachtig oranje te kleuren.

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken