Filtramax 2 kamerfilter

Deze nieuwe serie Ubbink vijverfilters valt niet alleen op door hun opvallende design, maar zitten ook nog eens boordevol up-to-date vijvertechniek. Het Filtramax vijverfilter is een mechanisch/biologisch werkend filter. Dat wil zeggen dat het vijve...

Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit product wordt gratis verzonden!

€153,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Deze nieuwe serie Ubbink vijverfilters valt niet alleen op door hun opvallende design, maar zitten ook nog eens boordevol up-to-date vijvertechniek.
Het Filtramax vijverfilter is een mechanisch/biologisch werkend filter. Dat wil zeggen dat het vijverwater door een externe (Powermax-) filterpomp in het filter wordt gepompt. Daar komt het eerst door het geïntegreerde UVC-apparaat dat allerlei ziektekiemen doodt. Daarna doorloopt het vijverwater twee filterkamers met speciale filtermatten en filtermedia om gezuiverd weer terug in de vijver te worden gebracht. Het vijverwater heeft een lange doorlooptijd in deze filters, waardoor een zeer goede bacterievorming mogelijk is die noodzakelijk is voor de biologisch/mechanische afbraakprocessen. Het Filtramax vijverfilter heeft een inhoud van 60 liter, maar kan door zijn unieke uitbreidingsmogelijkheid gekoppeld worden aan meerdere Filtramax vijverunits om zo de capaciteit naar wens te verhogen en zo aan te passen aan specifieke omstandigheden. De Filtramax filtersystemen vormen een ideale combinatie met de Powermax filterpompen.

Het Filtramax vijverfilter heeft een inhoud van 28 liter (Filtramax 5000) of 60 liter (Filtramax 10000), maar kan door zijn unieke uitbreidingsmogelijkheid gekoppeld worden aan meerdere Filtramax vijverunits om zo de capaciteit naar wens te verhogen en aan te passen aan specifieke omstandigheden. Zowel de Filtramax 5000 als 10000 is ook verkrijgbaar met geïntegreerd UVC-apparaat. De Filtramax filtersystemen vormen een ideale combinatie met de Powermax filterpompen en worden geleverd inclusief een uitloopslang naar de vijver.

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken