Klantenservice

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Telefoonnummer +31 (0)72 844 57 65
E-mail [email protected]


Bedrijfsgegevens :

Vijverschaal
Wezelkoog 34C
1822 BL Alkmaar

Telefoon +31 (0)72 844 57 65
E-mail [email protected]

KVK nummer 55809340
Btw nummer NL001475559B21

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de 50,- euro worden gratis verzonden*. Voor bestellingen met en lager orderbedrag zijn de verzenkosten 6,95 euro. Voor onze Belgische klanten gelden de zelfde condities.

 

* Woont u op één van de Waddeneilanden? Dan kunnen er extra kosten in rekening gebracht voor de verzending. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice.

 

Verzenden:

Zodra uw de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per omgaande een complete bevestiging per e-mail waarin alle bestelinformatie staat. In de bijlage treft u tevens de factuur van uw bestelling aan.

Zodra u betaling in goede orde ontvangen is, ontvangt u van ons de status betaald.

Vervolgens wordt uw bestelling door ons zorgvuldig samengesteld en verstuurd hiervan wordt u tevens op de hoogte gesteld per e-mail.

 

Informatie betreffende herroepingsrecht en retour recht.

Herroepingsrecht,

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling in ontvangst krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij u ons retour formulier, wat bijgesloten is bij uw aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij uw retourzending.


Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen wij u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”.NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.

A. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. 

B. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

C. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

 

Welke artikelen kan ik retourneren en welke artikelen niet?

Mocht u één of meerdere artikelen willen ruilen dan moeten deze per ommegaande, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling ons bezorgadres worden geretourneerd. We zouden het fijn vinden dat u een mogelijk retour aanmeld via de mail [email protected] (Dit is overigens niet verplicht, maar maakt de afwikkeling een stukje sneller). U kunt hiervoor gebruik maken van het retourfomulier

U kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:

  • -Het artikel was speciaal voor u op maat of op kleur gemaakt;
  • -Het artikel is duidelijk persoonlijk van aard.
  • -Het artikel kan door haar aard niet worden teruggezonden.
  • -Het artikel kan snel bederven of verouderen; (bijvoorbeeld planten)

 

Moet ik verzendkosten betalen als ik mijn bestelling retour stuur of wil ruilen?

Ja, de kosten voor het retour zenden komen voor uw eigen rekening en risico. Ongefrankeerde, onvoldoende gefrankeerde of onder rembours zendingen worden geweigerd. 

 

Hoe moet ik de retourartikelen verpakken?

Retourartikelen dienen indien mogelijk in de originele verpakking aan ons geretourneerd te worden. Zorg ervoor dat de artikelen voldoende demping hebben, zodat de kans op beschadiging minimaal is. Denk hierbij aan opvulling/omwikkeling met bubbeltjesplastic, keukenpapier, schuimvlokken en dergelijke. Een stevig omhulsel is van uiterst belang.

 

Wat is het adres waar ik het retour pakketje naar toe kan sturen

U kunt uw retour pakketje sturen naar:
Vijverschaal
Wezelkoog 34 C
1822 BL Alkmaar

Vermeld duidelijk uw order nr. aan de buitenkant van het pakketje en vergeet niet het retour formulier in het pakketje te doen. Het verzenden van retour pakketjes is voor eigen rekening en risico. 

 

Klachtenservice

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan ons door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Wij zullen u klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

 

Onze gegevens:

E-mail: [email protected]

Telefoon 072 844 57 65

Vijverschaal
Wezelkoog 34 C
1822 BL Alkmaar

 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar (Compleet Groen) bij is aangesloten. Is de klacht door hun bemiddeling nog steeds niet opgelost? Dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

 

Recent bekeken