SwimSkim 25

SwimSkim, Bladeren, stuifmeel of ook andere voedingsstoffen voor algen komen via het oppervlak in het vijverwater terecht. OASE skimmers verwijderdt het vuil krachtig en effectief van het wateroppervlak naar de opvangkorf.

Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit product wordt gratis verzonden!

€99,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

SwimSkim, Bladeren, stuifmeel of ook andere voedingsstoffen voor algen komen via het oppervlak in het vijverwater terecht. OASE skimmers verwijderdt het  vuil  krachtig en effectief van het wateroppervlak naar de opvangkorf.

Zo wordt het vuil uit het ecosysteem van de vijver verwijderd, voordat het vuil het systeem kan belasten. Duidelijk betere waterkwaliteit en zichtdiepte door een reducering van de voedingsstoffen. Geschikt voor vijvers met een oppervlak van 25 m2.

Krachtige aandrijving door een 2500 liter circulatiepomp. Inclusief injector voor de zuurstofvoorziening van de vijver. Fijne spons voor mechanisch-biologische filtering. IJsvrijhouder functie door waterbeweging. Makkelijk te onderhouden door verwijderbare opvangkorf. Past zich automatisch aan elke waterstand aan.

Afmetingen (L x B x H)

332 x 297 x 250 mm

Stroomverbruik (pomp)

40 W

Filterkorfvolume

0,9 l

Max. vijveroppervlak

25 m²

Mogel. waterstandsverschillen

onbeperkt

Pompcapaciteit

2500 l/u

Beluchterfunctie

300 l/u

Kabellengte in m

10

Garantie

2 jaar

 

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken