Vijverschaal Antraciet 60 cm.

Ook een vijver of waterpartij in uw tuin, op uw terras of balkon? Koop zo’n prachtige vijverschaal inclusief waterplanten en u kunt direct genieten!

Levertijd: Voorjaar 2018 (i.v.m. waterplanten)

Dit product wordt gratis verzonden!

€149,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Ook een vijver of waterpartij in uw tuin, op uw terras of balkon? Koop zo’n prachtige vijverschaal inclusief waterplanten en u kunt direct genieten!

 

Aanwinst voor elke tuin

De vijverschaal in de kleur antraciet past eigenlijk in iedere tuin door zijn moderne en toch klassieke uitstraling. Deze mini vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Met zo’n waterornament in de tuin heeft u een plek om tot rust te komen. Dit wordt beslist uw favoriete stek!

 

Inclusief planten.

De vijverschaal wordt geleverd met een pakket waterplanten, drijfplanten. Die zorgen niet alleen voor sfeer, maar ook voor helder en gezond water.

 

Vier verschillende groottes

Welke formaat past bij uw tuin, terras of balkon? De complete vijverschalen worden geleverd in vijf afmetingen: met een diameter van 600, 800, 1000 of 1.200 mm en wanden van 3 mm dik. De vijverschaal en waterplanten komen allen van een Nederlandse fabrikant.

 

In onze webshop kunt u de complete vijverschaal in de kleur antraciet direct aanschaffen. U kunt ook kiezen voor een vijverschaal van cortenstaal of losse waterschalen

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken