Vijverschaal Antraciet 80 cm.

Ook een vijver of waterpartij in uw tuin, op uw terras of balkon? Koop zo’n prachtige vijverschaal inclusief waterplanten en pomp en u kunt direct genieten!

Levertijd: Voorjaar 2018 (i.v.m. waterplanten)

Dit product wordt gratis verzonden!

€284,95 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Ook een vijver of waterpartij in uw tuin, op uw terras of balkon? Koop zo’n prachtige vijverschaal inclusief waterplanten en pomp en u kunt direct genieten!

 

Aanwinst voor elke tuin

De vijverschaal in de kleur antraciet past eigenlijk in iedere tuin door zijn moderne en toch klassieke uitstraling. Deze mini vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Met zo’n waterornament in de tuin heeft u een plek om tot rust te komen. Ga er lekker bij zitten in een stoel en laat uw gedachten dwalen op het geluid van het stromende water. Dit wordt beslist uw favoriete stek!

 

Inclusief planten en pomp

De vijverschaal wordt geleverd met een pakket waterplanten, drijfplanten en zuurstofplanten. Die zorgen niet alleen voor sfeer, maar ook voor helder en gezond water. De vijverpomp (bolpomp) die bij de vijverschaal hoort, brengt leven en stroming in de waterpartij. Heerlijk toch dat rustgevende geluid als u ’s avonds buiten zit, alleen of in goed gezelschap?

 

Vijf verschillende groottes

Welke formaat past bij uw tuin, terras of balkon? De complete vijverschalen worden geleverd in vijf afmetingen: met een diameter van 600, 800, 1000 of 1.200 mm en wanden van 3 mm dik of een diameter van 1.500 mm (1,5 meter) en een wand van 4 mm dik staal. De vijverschaal, de waterplanten en vijverpomp komen allen van een Nederlandse fabrikant.

 

In onze webshop kunt u de complete vijverschaal in de kleur antraciet direct aanschaffen. U kunt ook kiezen voor een vijverschaal van Cortenstaal of losse waterschalen.

 

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken