Vijverschaal Antraciet

Vijverschaal Antraciet

Ook een vijver of waterpartij in uw tuin, op uw terras of balkon? met zo’n prachtige vijverschaal inclusief waterplanten en pomp kunt direct genieten!

Aanwinst voor elke tuin. De vijverschaal in de kleur antraciet past eigenlijk in iedere tuin door zijn moderne en toch klassieke uitstraling. Deze mini vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Met zo’n waterornament in de tuin heeft u een plek om tot rust te komen. Ga er lekker bij zitten in een stoel en laat uw gedachten dwalen op het geluid van het stromende water. Dit wordt beslist uw favoriete stek!

Inclusief planten en pomp. De vijverschaal wordt geleverd met een pakket waterplanten en drijfplanten. Die zorgen niet alleen voor sfeer, maar ook voor helder en gezond water. De vijverpomp (ornament pomp) die bij de vijverschaal hoort, brengt leven en stroming in de waterpartij. Heerlijk toch dat rustgevende geluid als u ’s avonds buiten zit, alleen of in goed gezelschap?

Vier verschillende groottes. Welk formaat past bij uw tuin, terras of woning ? De complete vijverschalen worden geleverd in vijf afmetingen: met een diameter van 600, 800, 1000 of 1200 mm en wanden van 3 mm dik. De vijverschaal, de waterplanten en vijverpomp komen allen van een Nederlandse fabrikant.

U kunt ook kiezen voor een vijverschaal van cortenstaal of losse waterschalen.

Recent bekeken