Vijverschaal Cortenstaal

Vijverschaal Cortenstaal

Snel en direct een mini vijver in uw tuin? Kies dan voor een complete vijverschaal van cortenstaal. Dit is de waterschaal voorzien van waterplanten en vijverpomp.

Complete vijverschaal. Met deze complete vijverschaal zorgt u zonder veel omhaal voor een bijzondere sfeer in uw tuin. U hoeft niet te graven voor een waterpartij of vijver, maar zet de vijverschaal met waterplanten en vijverpomp direct neer op de meest in het oog springende plek in uw tuin. Of plaats juist meerdere kleine schalen op een aantal plekken in uw tuin of op uw dakterras. De kleine maten passen ook prima op uw balkon!

Roestlaag als bescherming. De vijverschaal van cortenstaal ontleent zijn opvallende uiterlijk aan de beschermende roestlaag. De schaal roest niet door. De roest draagt juist bij aan de lange levensduur van 30 jaar.

Geleverd met planten en pomp. Bij de vijverschaal krijgt u een pakket waterplanten en drijfplanten. Die zorgen niet alleen voor een groene, duurzame sfeer, maar ook voor helder en gezond water. De vijverpomp (ornamentpomp) die samen met de vijverschaal wordt geleverd, brengt leven en stroming in het wateroppervlak, wat dit tuinornament extra mooi maakt.

Vijverschaal in vier afmetingen. Welke diameter heeft uw voorkeur? De complete vijverschalen worden geleverd in vier maten: met een diameter van 600, 800, 1000 of 1200 mm. en een wand van 3 mm dik. De vijverschaal, de waterplanten en vijverpomp komen allen van een Nederlandse fabrikant.

U kunt ook kiezen voor een vijverschaal in de kleur antraciet of voor losse waterschalen.

Recent bekeken