Waterschaal Antraciet 150 cm.

Bent u op zoek naar een oogstrelend tuinornament of praktische mini-vijver? Kies dan onze waterschaal in de kleur antraciet. Weinig onderhoud, direct sfeer!

Levertijd: 1-2 werkdagen

Dit product wordt gratis verzonden!

€805,50 Incl. btw
Aantal:    In winkelwagen

Bent u op zoek naar een oogstrelend tuinornament of praktische mini-vijver? Kies dan onze waterschaal in de kleur antraciet. Weinig onderhoud, direct sfeer!

 

Aanwinst voor elke tuin

De antraciet waterschaal past eigenlijk in iedere tuin door zijn moderne en toch klassieke uitstraling. Deze vijver is een aanwinst voor elke tuin, of die nu een Engels ontwerp heeft, door strakke lijnen wordt gevormd of zeer kindvriendelijk is. Met zo’n waterornament in de tuin heeft u een plek om tot rust te komen. Ga er lekker bij zitten in een stoel en laat uw gedachten dwalen op het geluid van het stromende water. Dit wordt beslist uw favoriete stek!

 

Geen gaten graven

De waterschaal is bovendien heel eenvoudig in gebruik. U hoeft geen grote gaten te graven in de grond voor een waterpartij of vijver, maar zet de schaal direct neer op de meest in het oog springende plek in uw tuin. Of plaats juist meerdere kleine schalen op een aantal plekken in uw tuin. Behalve enkel de waterschalen kunt u deze in onze webshop ook bestellen volledig voorzien van waterplanten en vijverpompen (bolpomp), die voor stroming in het water zorgen. Dit noemen wij de vijverschaal.

 

Bestand tegen corrosie en weersinvloeden

De waterschaal in de kleur antraciet is eerst gestraald. Tijdens deze behandeling wordt de schaal onder hoge druk schoongespoten. Corrosie en oude laklagen worden tot diep in de poriën verwijderd. Zo ontstaat een schoon, strak oppervlak. Vervolgens wordt onder hoge druk een corrosiebestendige laag op de schaal gespoten. Deze laag is een legering van gesmolten zink en aluminium. Als dit is uitgehard wordt de schaal tot slot gepoedercoat. Een poedercoating is een duurzame en extra harde laklaag. De waterschaal is daarmee zeer goed bestand tegen corrosie en weersinvloeden.

 

Kies uit vijf maten

U kunt kiezen uit vijf verschillende maten: een diameter van 600, 800, 1000 of 1.200 mm en wanden van 3 mm dik of een diameter van 1.500 mm (1,5 meter) en een wand van 4 mm dik staal. De vijvers worden gemaakt door een Nederlandse fabrikant.

 

In onze webshop kunt u deze waterschaal direct kopen! Hij is ook verkrijgbaar in cortenstaal of volledig voorzien van waterplanten en pomp als vijverschaal.

Geen specificaties gevonden

Recent bekeken