Waterschaal Cortenstaal

Waterschaal Cortenstaal

Wilt u een natuurlijke vijver of waterpartij in uw tuin, maar heeft u niet veel ruimte of geen zin in omslachtig graafwerk? Kies dan de waterschaal van cortenstaal.

Beschermende roestlaag

De waterschaal van cortenstaal is een prachtig en opvallend waterornament in uw tuin. En zeer duurzaam. Deze mini-vijver ontleent zijn kenmerkende karakter aan de beschermende roestlaag.  De schaal roest niet door. De roest draagt juist bij aan de lange levensduur van 30 jaar en het opvallende uiterlijk van de vijver.

Leverbaar in vijf maten

De waterschaal is leverbaar in vijf maten: met een diameter van 600, 800, 1000 of 1200 mm en wanden van 3 mm dik of met een diameter van 1500 mm.  (1,5 meter) en een wand van 4 mm dik staal. De mini-vijver wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant. De ronde vorm wordt met behulp van laser uit een grote plaat gesneden en vervolgens met een grote ‘stamper’ in model gebracht.

De waterschaal is ook verkrijgbaar in de kleur antraciet. Onder de rubriek vijverschaal vindt u tevens compleet ingerichte waterschalen met pomp en waterplanten

Recent bekeken